sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Tallinna ja Lennusadam


Käytiin viime viikonloppuna lauantaina pika visiitillä rapakon takana, eli Tallinnassa. Tarkoitus käydä Lennusadamassa Titanic näyttelyä katsomassa ja perus lonkero/siideri haku reissu.Mentiin aamu laivalla yli. Suurin osa kahden tunnin matkasta kului buffetissa. Muksu jaksoi aamupala lautasen ja ipadin kanssa yllättävän hyvin. Luulen ikkunapaikan olleen myös hyvä valinta siinä mielessä :)Sielä Lennusadamassa eli suomeksi vanhassa lentosatamassa oli Titanic näyttelyn lisäksi aito oikea sukellus vene ja muutenkin merivoimien ja veneiden historiaa. Me saatiin "matkaliput" Titaniciin ja mun matkalippu oli ensimmäiseen luokkaan ja terolla toiseen. :P


Takasin tultiin samana iltana toisella pika-aluksella. Likka jaksoi tosi hyvin reissua. Meillä ei ollut rattaita mukana ja pitkät matkat kuljettiin taksolla. Laivallakin riitti vielä virta koko paluumatkan leikkiä.

Alkoholi kotiin tuomisten lisäksi en ostanut Tallinnasta kuin muksulle kesäksi Converset. Launataina täytin sopivasti 25 vuotta ja sen kunniaksi T osti mulle lahjaksi ihanat Guessin korvakorut :):))

Ei kommentteja: