tiistai 11. maaliskuuta 2014

Tilttailu


Mulla on ruvennu tilttaileen sekä järjestelmäkamera että kannettava tietokone. Kummatkaan ei oo koskaan ollu missään huolloissa. Tietokoneen nyt osaan itsekkin huoltaa. Se vaatii vähän tyhjentelyä kaikesta ylimääräsestä sonnasta, mikä hidastaa tai sitten käyttiksen uudelleen asennuksen. Mutta kameran voisi viedä putsaukseen, säätöön ja huoltoon. Mun ymmärtääkseni se on ihan suositeltavaakin säännöllisesti. No varmaan, kun se nyt tilttailee :D Ainiin ja iPhonesta on vaihteeksi takalasi rikki... Sekin täytyisi siis mennä laitattaan. :(


Meillä on muuten viimeinenkin monsteri(lue: gerbiili) lähtenyt taivaaseen. Eli meillä ei enään ole tällä hetkellä lemmikkejä.
Tänään mulla on vapaapäivä. Oon mm. aamupalan jälkeen hakenut ammattikorkeeseen aikuispuolelle. Saa nähä kuin käy. Viime vuonna en menny valintakokeisiin, koska ala ei ollutkaan ihan se oikea. Jos tänä keväänä tärppäis, olis super siippoo. :) Pitkään mietin koko päivä opiskelua eli 8-16 vai tätä aikuispuolen, minkä ohella voi siis töissä käydä... Toisaalta voin vielä hakea päiväopiskeluunkin. Jos satun sit jompaan kumpaan päästä.. Koska mun töissä se on se ja sama millon niitä töitä tekee.. Illalla vai aamulla.Nyt jatketaan likan kanssa pyykinpesua ja muovaillaan Espanjan tuliais muovailuvahoilla.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on kiva blogi, harmi ettet oo enää kirjotellu :/