torstai 8. tammikuuta 2015

Leikkimökki saneeraus jatkuu

Meijän 40m3 eli kahden auton autotalli on kovalla käytöllä. Tänä talvena ensimmäistä kertaa pistettiin talli lämpimäksi. Ennen ollaan ihan vaan kylmänä pidetty, mutta villat löytyy seinänvälistä, niin aika helpponakki pitää talvi jonkinlaisessa lämmössä. Sielä on nyt kuitenkin projektia ihan jonoksi asti. Ei siis tarvi ainakaan sormet jäässä mitään tehdä. 

Kuva: Ledivalojen miettimistä ja hahmottelua kattoon

Leikkimökistä lähti katto, koska edellinen kate oli päästänyt naulojen ja saumojen kohdilta ilmeisesti ajan kuluessa vettä läpi ja katteen alta paljastui näin ollen  joitain lahonneita lautoja. Katto oli myös paneloitu ja se oli onneks kuiva ja ehjä. Eikä sitä tarvinnu lähteä uusimaan,


Kuva: sisäpaneeleille väriä pintaan

Toivottavasti Vaarini ei käänny haudassaan, kun päätin maalata paneeliseinät, että saadaan vähän nykyaikaisemman näköistä. Sisäpaneelit oli hyvässä kunnossa. Pesu riitti ja pari kerrosta Kirpun huoneesta yli jäänyttä maalia riitti. Väreinä kolmella seinällä Tikkurilan Mulperi H484  Eli tuollainen erittäin vaalea maitokahvin väri ja ikkunaseinällä Tikkurilan Malvikki Y339 Eli hennon vaaleanpunainen ehkä omaan silmään jopa lilaan viittaava. 

Kumpiinkin väreihin olen himassa jo kyllästynyt, mulperia löytyi myös meijän olkkarista, mutta nuo maalit on jo aikaa sitten paremmilla tapeteilla peitelty :D Kuva: Leikkimökki maalattu ja lautoja kattoon sovitellaan.

 Nyt ollaan siis tässä vaiheessa menossa. Eli enään ei pureta vaan aletaan tekeen ja kasaan! Jee T on sahaillu ja tehnyt jo uutta kattoa ja minä oon ahertanut sisätöissä ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mummo muuttaakin tohon,laitatte vaan sen keittiö systeemin kohilleen ;)

t1nsu kirjoitti...

Täytyy mummolle asentaa joku pikku ilmalämpöpumppu, ettei sitten ala paleleen ;)