sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Pienestä on ihminen iloinen :)Olipa kerran auto huollossa toisella puolella kaupunkia. Kävelimme bussipysäkille ja hyppäsimme paikalliseen linja-autoon. Aika harvoin tulee kuljettua bussilla. Viimeksi Espanjassa rannalta korkealle Mijasiin ja takaisin, joten kokemus oli taas ainakin pikku ihmiselle jännittävä. 
Eilen oli vihdoinkin päivä jolloin saatiin vähän jatkettua leikkimökki projektia! T on ollu niin paljon töissä yöt ja nukkunu päivät, ettei oo ollut oikein ylimäärästä aikaa edes viikonloppuisin. Nyt on kuitenkin toisella harjalla  Kerabit bitumikatto asennettu melkein kokonaan. Ehkä tänään jatketaan :)


 

Ja taas on se aika vuodesta, kun askarrellaan kutsukortteja tuleville 5 - synttäreille. Ensiksi saa tulla hoidosta kaverit ja seuraavana päivänä sukulaiset. Muutama leikkikaveri voi sitten valita kumpi päivä sopii heille paremmin :) Tänään taidetaan kortit laittaa postiin, jos muistaisin hakea postimerkkejä. :PMutta tänään ennen sitä on odotettu ratsastustunti (lue= puolituntinen)! 


Kuvassa on tallin pienin Ansku poni ja sen taluttaminen ohjista kiinnipitäen tallista maneesiin ratsastukseen oli yksi viime kerran huippu hetkistä :) 

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

<3